Drvo-aluminijum

[vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/Im1eQYjGHFk” align=”right”][vc_column_text]

Izrađujemo najmodernije i najekonomičnije profile drvo-aluminijum za prozore sa dve i tri staklene površine.

 

Kvalitet izrade ovih profila možete pogledati u našoj galeriji ili na nekom od objekata gde smo već ugraditili našu stolariju.
Pogledajte našu referencnu listu.
Naša firma ima sertifikovan program i ateste za drvo-aluminijum profile.


Atest preuzmite ovde (pdf).

Kolor dijagrame ovih profila preuzmite ovde (pdf) .

Ukoliko gradite kuću ili zidate zgradu, potrebna Vam je kvalitetna stolarija, mi Vam nudimo najkvalitetniju stolariju po Vašoj meri. Naša stolarija DRVO ALUMINIJUM svojim konstruktivnim rešenjima obezbeđuje potpunu zaštitu drveta od uticaja vode i UV zraka. Kod stolarije drvo aluminiijum sa spoljašnje strane vezan je fleksibilnim spojnicama od poliamida koje obezbeđuju ventilirajući sloj (bez direktnog kontakta sa drvetom) i slobodno diletiranje. Tako da se vek trajanja drvoaluminijum stolarije vezuje samo za dobro održavanje mehanizma za otvaranje (okova), a njih je moguže lako zameniti posle dvadesetak godina eksploatacije.

Profil 1:

Profil 2:

Profil 3:

Profil 4:

drvo-aliminijum

drvo-aluminijum

6 razloga zašto treba koristiti stolariju drvo-aluminijum!

1) trajnost
2) izuzetne karakteristike
3) termička izolacija
4) produvavanje i vodoneprorustivost u najvišoj klasi
5) zvučna izolacija
6) uređenje enterijera

Naša stolarija DRVO-ALUMINIJUM svojim konstruktivnim rešenjima obezbeđuje potpunu zaštitu drveta od uticaja vode i UV zraka. Kod stolarije drvo aluminiijum sa spoljašnje strane vezan je fleksibilnim spojnicama od poliamida koje obezbeđuju ventilirajući sloj (bez direktnog kontakta sa drvetom) i slobodno diletiranje. Tako da se vek trajanja drvo-aluminijum stolarije vezuje samo za dobro održavanje mehanizma za otvaranje (okova), a njih je moguže lako zameniti posle dvadesetak godina eksploatacije.

Koeficijent toplotne provodljivosti drvoaluminijum stolarije Uw po najnovijim propisima o energetskoj efikasnosti objekata zahteva Uw  manji od 1,5W/m²K. Naša osnovna konstrukcija drvo-aluminijum stolarije sa dvoslojnim staklom 4+15+4mm low-e obezbeđuje manji Uw od 1,3 W/m²K, a sa kvalitetnim troslojnim staklenim paketima, pomoću naše drvoaluminijum stolarije može se dobiti koeficijent Uw manje od 0,8 W/m²K.

Produvavanje i vodonepropustivost naše DRVOALUMINIJUM stolarije ima čak 25% bolje karakteristike od zahteva za D klasu. Ove performanse postignute su sa trostrukim dihtovanje fleksibilnih trajnoelastičnih „EPDM“ zaptivki.

Zvučna izolacija ispod 30 dB postiže se kod našeg sistema drvo aluminijum prvom debljinom drveta kao odličnog zvučnog izolatora, a zatim i troslojno staklo u paketima.

Enterijerski drvo svojom strukturom daje toplinu upotrebom bajčeva i lakova na vodenoj (eko) bazi moguće je stolariju drvoaluminijum prilagoditi svakom enterijeru, od efekta veštački starenog drveta, do metalnih boja i oštrih linija. Naš sistem dozvoljava kupcu i njegovom arhitekti da sami dizajniraju unutrašnji izgled prozora.

Drvo aluminijum – spoj prošlosti i budućnosti – spoj najnovijih tehnologija i tradicije.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Account details will be confirmed via email.